Saturday, 31 August 2013

60 Minit Bersama Saya =) [As-Saff]


Assalamualaikum semua

Insyaallah pada 2 September 2013, pukul 5.00 petang waktu Malaysia

saya akan menyampaikan sedikit ilmu :)
*kalau ada perubahan dari segi masa, insyaallah saya akan beritahu nanti

Berkenaan dengan tafsir sebuah surah


Sesiapa yang kurang sibuk, dijemput untuk meluangkan sedikit masa bersama saya hehe :)


klik: Kelas Surah As-Saff


Penyertaan adalah percuma


Jangan lupa temujanji kita


Beberapa siri akan menemui anda semua


Haa, awak semua pun boleh diskus @ bagi pendapat nanti

sama-sama kita share ilmu k!! =)

P/s: ini adalah salah satu khidmat masyarakat (kat universiti). KM online je yang saya boleh buat setakat ni. 

Saya decide nak mengajar secara online, bukan mengajar pun cuma kongsi ilmu je. Nak buat kat luar, penat, sukar, panas lagi...online lah senang hehe


from Productive Muslim


1 comment:

miss shaz said...

Assalamualaikum akak. boleyh tak akak kongsikan sedikit sbyk pengalaman akak dekat egypt? and pasal pengajian akak. shaz sgt2 berminat utk ambil perubatan and insyaAllah jika keadaan di mesir dah kembali aman and stabil shaz juga akan ke egypt. sekian..

click to donate=)