Sunday, 27 May 2012

Takde tajuk . (random pics)

Err..who is Anne Landers?

Cara mewarna

Add caption

efek

guna masking fluid baru senang nak warnakan latar..awesome kan?

Mubarak Public Library @ Zagazig



tempat simpan barang (loker berkunci so no worries =)

kumpulan Intan, Farihah, masa ni Mizah yg tengah bentang,,lupa pulak nak minta kawan snap kitorg nye group

conference .. tapi terlepas daftar..hoo

Super Supreme Pizza @ Cook Door Restaurant, Zagazig

haa,, ni cake made in German,, ade ganache siap untuk dituang ke atas kek seterusnya menjadikan kek lebih berseri2 dan berkilat =)

ok, da exam da harini..alhamdulillah (notebook tak setting internet,,so senang nak study B)


Cook Door

study katsini best,,noise music/song background:( huhu..sape suruh study ktcini dok,,

cute kan? for housemates =))
Sekarang ni musim pilihanraya,,akan diadakan pilihanraya ulangan sebabnya tak sampai 2/3 majoriti yang menang
ade orang kata polis Mesir (pegawai tertinggi) buat kad pengenalan palsu..dalam ratusan ribu jugak..
hoho.
Malaysia??
=))
Kenali Dr. Mohamed Mursi (calon Ikhwanul Muslimin untuk Presiden Mesir) :

1. Satu-satunya calon yang mana dia, isteri dan lima anaknya menghafaz al-Quran.

2. Satu-satunya calon yang berjanji dan berbaiah di hadapan Allah dan rakyat untuk melaksanakan syariat Islam di Mesir.
3. Satu-satunya calon yang pernah menjadi pensyarah di 5 buah universiti antarabangsa.
4. Satu-satunya calon yang pelbagai artikelnya diterbitkan oleh NASA.
5. Satu-satunya calon yang pernah terpilih sebagai ahli parlimen terbaik di dunia dari tahun 2000-2005.
6. Satu-satunya calon yang tidak mencalonkan dirinya untuk jawatan tetapi dipilih oleh Majlis Syura.
7. Satu-satunya calon yang memperolehi sokongan dari pergerakan cendikiawan terbesar Mesir iaitu Islamic Legitimate Body of Rights and Reformation.
8. Satu-satunya calon yang berdiri di belakangnya parti politik terbesar Mesir iaitu Parti Kebebasan dan Keadilan (Freedom and Justice Party).
9. Satu-satunya calon yang berdiri di belakangnya Jemaah Islam terbesar di dunia iaitu Jemaah Ikhwan Muslimin.
10. Satu-satunya calon yang memiliki sebesar-besar projek pembangunan dan mengabungkan 1000 orang pakar dalam semua bidang kepakaran.

1 comment:

Bie Kucing said...

Nampak sedap laaa kek tu! :O

click to donate=)